Ontwerp | DTP

Zoveel klanten, zoveel documenten

Omdat Drukkerij NIVO kwaliteitsdrukwerk levert is het hele productieproces hierop afgestemd. Vooral de afdeling PreMedia speelt hierin een belangrijke rol. Ieder document dat een opdrachtgever of studio aanlevert wordt er gecontroleerd. Het is een belangrijke bijdrage aan een nagenoeg storingvrij productieproces. Het garandeert dat u het drukwerk krijgt zoals u dat voor ogen heeft.

Van ontwerp tot en met DTP

Ook indien u bij NIVO binnenstapt met een globaal idee of een ruwe schets bent u bij onze PreMedia afdeling aan het juiste adres. Vaardige handen verzorgen de uitwerking tot een passend ontwerp. Ook de daarop volgende opmaakfase (DTP, Desk Top Publishing) is bij onze PreMedia afdeling in deskundige handen. U wordt op de hoogte gehouden door middel van een per e-mail toegezonden pdf of u ontvangt een goed op het eindresultaat gelijkende gecertificeerde kleurproef (matchprint).

Personalisatie met XMPIE

xmpieXMPIE is een VDP-oplossing waarin alle elementen zijn verenigd zoals de mogelijkheid om beelden en grafische afbeeldingen op personen af te stemmen met dynamische grafieken, waarbij eenvoudige gegevensbronnen zoals Microsoft Excel-spreadsheets worden gebruikt.

Variabele Data Printing (VDP) is bij ons mogelijk in tekst en beeld. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze technische medewerkers.

Uw website zoals het hoort:
Sprekend en Doeltreffend!

Is uw website toe aan een opfrisbeurt of is deze niet responsive? Wij ontwerpen voor u een website zodat het bijhouden en onderhouden een peulenschilletje wordt. Hoge rekeningen betalen voor uw website-onderhoud… behoort dan dus ook het verleden. wij houden uw site bij tegen een goede eerlijke prijs of u kunt uw website zelf onderhouden en voorzien van content. Wij kunnen u hiervoor desgewenst een korte cursus geven, zodat u in de toekomst zelf tekst en foto’s kan toevoegen en/of verwijderen op uw website.